BIL_mini_1

BILTRAILER

Är du i behov av en biltrailer och vill ha något rejält och snyggt? Välj mellan att ha enbart körbanan i sträckmetall eller hela botten. Vi bygger biltrailers upp till 3500kg totalvikt.

BT_mini_1

BÅTTRAILER

Gör din i och urläggning av båten enklare. Våra båttrailers är mellan 6-9 meter. Justerbara köl- och sidorullar för att få din båt att passa exakt mot rullarna på trailern.

BT-EU_mini_1

BÅTTRAILER EU

Gör din i och urläggning av båten enklare. Våra EU båttrailers är mellan 5-6 meter med totalvikt upp till 750kg. Gångramp för enklare åtkomst till båten.

BUV_mini_1

BÅTUPPTAGNINGSVAGN

Rejäl båtupptagningsvagn med det lilla extra. Gör den till din egen med anpassade tillval som dränkbar LED belysning, aluminiumskärmar eller multiroller system.

EU_mini_1

EU-TRAILER

Behöver du som privatperson eller företag en liten smidig trailer för att köra lättare saker i, har vi våran EU-trailer med en totalvikt upp till 750kg.

FT_mini_1

FLAKTRAILER

Robust och rejäl flaktrailer med design i stort fokus. När du behöver en trailer som klarar det lilla extra och inte nöjer dig med en vanlig EU-trailer.

HB_mini_1

HÖGBYGGD TRAILER

Robust och rejäl högbyggd trailer med design i stort fokus. Totalvikt upp till 3500kg väljer du själv efter dina önskemål. Kan fås upp till 3-axlad.

MT_mini_2

MASKINTRAILER

Kraftig maskintrailer med totalvikt upp till 3500kg. För enklare fastsättning finns hål i sidobalken för spännbanden. Vi utgår efter vad du som kund vill ha och ser till att trailern passar just dig och dina använingsområden.