Tillbehör

Här hittar du ett gäng av våra olika tillbehör, som vi antingen säljer direkt för montage på din nybyggda trailer eller om du vill eftermontera något.

Tillbehor_alu-golv_1

ALUMINIUMGOLV

Förläng livslängden på din golvskiva med att lägga i ett aluminiumgolv. Kan beställas oavsett gammal som ny trailer.

Tillbehor_alu-lada_1

ALUMINIUMLÅDOR

Aluminiumlådor ör ett bra alternativ för spännband, verktyg eller batterier. Du kan välja mellan en låda för placering på dragbalk eller en underhängd låda för montering under trailern. Dessa lådor kan fås i dina egna mått med öppning vart du vill ha den. Går att välja med eller utan lås.

Tillbehor_axlar-paskjut_1

AXLAR & PÅSKJUT

Hos oss kan ni givetvis beställa axlar och påskjut när din gamla trailer börjar ge upp. Vi har både obromsade och bromsade från AL-KO. 

Tillbehor_falgar-dack_1

FÄLGAR & DÄCK

Vi säljer aluminiumfälgar med däck till vanligaste storlekarna för trailers, både till sommar som vinter. 

Tillbehor_kapa_1

KÅPOR

Idag har vi bara 2 storlekar som är 3000x1500mm och 2500x1300mm. Dessa är glasfiberkåpor och finns i olika tillgängliga färger med vitt och svart vanligast. 

 

Aluminiumkåpor kommer inom kort, då dessa är under utveckling.

JP Trailer

LÄMPLÅT

Har du en gammal trailer som behöver nya lämplåtar, kan vi tillverka dessa åt dig. Vi bockar och anpassar dem efter dina originallämmar. Kan fås i galvaniserad plåt eller durkaluminium.

Tillbehor_natgrindar_1

NÄTGRINDAR

Nätgrindar finns i höjder 400mm och 790mm som standard, men går att beställa dessa i andra mått också. Vi tillverkar även till andra trailers än våra egna.

Tillbehr_skarmar_1

SKÄRMAR

Om du behöver byta skärmar på ditt släp så kan vi ordna snygga aluminiumskärmar, med eller utan fotsteg. Spelar ingen roll om det är enkelt eller dubbelaxlat.

Tillbehor_spannband_1

SPÄNNBAND

VI har spännband om du behöver till din trailer.

Tillbehor_uppkorningsramper_1

UPPKÖRNINGSRAMPER

Vi bygger dessa uppkörningsrampar helt efter dina önskemål i storlek, de byggs i ett stålramsverk med durkaluminium på uppkörningsbanan. Stabila för att klara även de tyngre fordonen.

JP Trailer

BÅTTRAILER TILLBEHÖR

Vi säljer alla olika tillbehör inom båttrailer så som vinschtorn, kölrullar, sidorullar, tävstöd, vipparmar etc. Kontakta oss för mer information om vad som är möjligt till just din trailer.

JP Trailer

VINSCHAR

– – – – – – – –

JP Trailer

BELYSNING

Vi har ett gäng olika baklyktor med allt integrerat i sig. Sidomarkeringsljus, breddmarkeringsljus, arbetsbelysning och extra backljus. Vi har lyktor som är helt slutna för att kunna sitta på din båttrailer, så du slipper koppla bort dessa innan i- och urläggning av din båt.

 

Alla våra lyktor är i LED.

JP Trailer

STÖDHJUL

Stödhjul och stödhjulsfästen. 48 och 60mm i diameter på stödhjulet. Ni kan även beställa stödben.

JP Trailer

GOLVSKIVOR

Börjar golvet bli dåligt på din trailer och det är dags att byta ut det, då kan du beställa björkplywood 12mm tjock från oss. 3050x1525mm är standard, men de flesta storlekar går att få.

JP Trailer

SERVICE & REPARATION

Börjar din trailer bli till åren och behöver en uppfräschning, vi gör både service och reparationer på våra egna och andra trailers. Allt från byte av golv, allmän uppfräschning till byte av bromsar och svetsning av spruckna balkar.