Aluminiumgolv

Förläng livslängden på din golvskiva med att lägga i ett aluminiumgolv. Kan beställas oavsett gammal som ny trailer

Aluminiumlådor

Aluminiumlådor är ett bra alternativ för spännband, verktyg eller batterier. Du kan välja mellan en låda för placering på dragbalk eller en underhängd låda för montering under trailern. Dessa lådor kan fås i dina egna mått med öppning vart du vill ha den. Går att välja med eller utan lås.

Axlar & Påskjut

Hos oss kan ni givetvis beställa axlar och påskjut när din gamla trailer börjar ge upp. Vi har både obromsade och bromsade från AL-KO.

Fälgar & Däck

Vi säljer aluminiumfälgar med däck till vanligaste storlekarna för trailers, både till sommar som vinter.

Glasfiber & Aluminiumkåpor

Idag har vi bara 2 storlekar som är 3000x1500mm och 2500x1300mm. Dessa är glasfiberkåpor och finns i olika tillgängliga färger med vitt och svart vanligast.

Vi har även nu tagit fram aluminiumkåpor och går att få efter egna mått.

Lämplåt

Har du en gammal trailer som behöver nya lämplåtar, kan vi tillverka dessa åt dig. Vi bockar och anpassar dem efter dina originallämmar. Kan fås i galvaniserad plåt eller durkaluminium.

Nätgrindar

Nätgrindar finns i höjder 400mm och 790mm som standard, men går att beställa dessa i andra mått också. Vi tillverkar även till andra trailers än våra egna.

Aluminiumskärmar

Om du behöver byta skärmar på ditt släp så kan vi ordna snygga aluminiumskärmar, med eller utan fotsteg. Spelar ingen roll om det är enkelt eller dubbelaxlat.

Spännband

VI har spännband om du behöver till din trailer.

Uppkörningsramper

Vi bygger dessa uppkörningsrampar helt efter dina önskemål i storlek, de byggs i ett stålramsverk med durkaluminium på uppkörningsbanan. Stabila för att klara även de tyngre fordonen.

Vinschar

Vi har vinschar från både manuella till elektriska med fjärrkontroll.

Belysning

Vi har ett gäng olika baklyktor med allt integrerat i sig. Sidomarkeringsljus, breddmarkeringsljus, arbetsbelysning och extra backljus. Vi har lyktor som är helt slutna för att kunna sitta på din båttrailer, så du slipper koppla bort dessa innan i- och urläggning av din båt. Alla våra lyktor är i LED.

Stödhjul

Stödhjul och stödhjulsfästen. 48 och 60mm i diameter på stödhjulet. Ni kan även beställa stödben.

Golvskivor

Börjar golvet bli dåligt på din trailer och det är dags att byta ut det, då kan du beställa björkplywood 12mm tjock från oss. 3050x1525mm är standard, men de flesta storlekar går att få.

Service & Reparation

Börjar din trailer bli till åren och behöver en uppfräschning, vi gör både service och reparationer på våra egna och andra trailers. Allt från byte av golv, allmän uppfräschning till byte av bromsar och svetsning av spruckna balkar.

INNAN DU GÅR!

Har du några funderingar så hjälper vi dig gärna!

Ring eller maila oss

070 - 511 96 64

info@jptrailer.se

Fyll i ditt nummer så kontaktar vi dig snarast möjligt