JP Trailer är ett litet företag som från början startades som JP:s Galler AB hemma i garaget av ägaren Patrik Sjölund. Till en början så bestod produktionen av svetsning, smide och legotillverkning. Efter en tids expanderande och flytt till större lokaler så kom förfrågan att svetsa chassin åt en större aktör på marknaden.

Då det fanns mångårig kunskap från den branschen och efterfrågan på bla. specialchassin ökade, samt att svetsningen av de chassin vi gjorde på uppdrag valdes att flytta till utlandet istället pga. kostnader, så växte idén om att börja tillverka egna släp. JP Trailer växte fram.

JP Trailer är en svensk robust kvalitetstrailer som är byggd för att kunna gå i arv, men ändå hålla en prisnivå som gör det möjligt för de flesta att kunna förvärva en kvalitetstrailer.
En röd tråd vi alltid har i åtanke är att ett ekipage skall vara snyggt. Den tillverkas helt från grunden här hos oss, från ritning till färdig produkt. Den enda externa tjänsten vi utnyttjar är galvaniseringen av chassit, som görs i Säffle och Degerfors.

Våra trailers byggs efter kundens önskemål och varje chassi svetsas var för sig, dvs. de stressas inte fram i någon jigg. Vi har nu även fått förmånen att jobba mot både återförsäljare och privatpersoner.

Sugen på ett släp med både kvalitet, det lilla extra och samtidigt robust nog för att kunna gå i arv? Tveka då inte att höra av dig till oss eller någon av våra återförsäljare.

Patrik Sjölund

Ägare / Svets / Produktion / Montör

Katarina Sjölund

Ekonomi / Produktion

Rasmus Granath

Montör / Reservdelar

INNAN DU GÅR!

Har du några funderingar så hjälper vi dig gärna!

Ring eller maila oss

070 - 511 96 64

info@jptrailer.se

Fyll i ditt nummer så kontaktar vi dig snarast möjligt